Dombóvár környéki éttermek házhozszállítás szolgáltatással

A NetPincér.hu listába gyűjti a legjobb házhoz szállító éttermeket. A vendéglátóhelyek listáját szűrheted például a konyhák típusa szerint. Ha kiválasztottál egy éttermet, akkor a megjelenő étlapon tedd a kosárba a kívánt főételt vagy desszertet. A rendelés feladása után a rendszer automatikusan eljuttatja az információkat az étteremnek. Az étterem elkészíti, majd kiszállítja az ételeket.
átlagos
idő
szállítási
költség
minimum
rendelés
bankkártya
bankkártya (CIB bank)
OTPay
Multipay
KH SZÉP kártya
MKB SZÉP kártya
OTP SZÉP kártya
Erzsébet utalvány
Posta paletta
Sodexho Pass
Ticket Restaurant
  • Minden 3000Ft feletti rendelés esetén egy 1l rostos üdítőt adunk ajándékba! 15 és 17 óra között minden 28 cm-es pizza 750Ft.
  • 10db 28cm-es pizza rendelése után a 11. ajándék! Gyűjtsön össze ugyanarra a megrendelőnévre szóló, pizzakupont tartalmazó 10db blokkot, és a 28cm-es pizzáink közül egyet ingyen adunk. (Kivéve Töltött extra pizza)
  • Tesco-, Otp Cafeteria-, Puebla étkezési utalványt, üdülési csekket elfogadunk.
  • Kapospulába, Kaposszekcsőre és a Liget ltp-re, valamint Gunarasba, Dombóvár Szőlőhegyre 1000Ft felett ingyenes a kiszállítás!
  • Pizzakedvezményeink csak az akciós időszakban (minden nap 15 és 17 óra között) feladott rendelésekre érvényesek! Előrendelést ilyen esetekben nem tudunk fogadni.