Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - P 09:00 - 17:00
Szo 09:00 - 16:30
Elérhetőség
Telefon

+36 (30) 324 9890

Weboldal
Cím

2484, Agárd Sreiner tanya 074/57

Fizetési lehetőségek
Bankkártya (1 click payment is)
Hasznos információk
  • Chef: Majzinger János
Közeli éttermek

Agárdi Pálinkafőzde Étterme

2002-ben az Agárdi Pálinkafőzde létrejöttével fordulópontjához érkezett a magyar pálinkakultúra. Az addig csupán értékmentést szolgáló gyümölcslepárlás helyére a kifogástalan minőségű, az ország legjobb termőhelyeiről származó zamatos gyümölcsök modern technológiával ötvözött desztillációja lépett. Az eredmény? Egy kifogástalan minőségű, meghökkentően friss és harmonikus, lenyűgözően sokszínű ital; egy valódi vezéregyéniség a párlatok sorában.
A hozzánk érkező vendégek betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés fortélyaiba. A szakszerű idegenvezetéssel kalauzolt üzemlátogatás során a gyümölcs útját követve a magozástól a lepárlásig megismerhetik az ország egyik legkorszerűbb manufaktúráját, mely látogatást egybeköthetik pálinkakóstolókkal és étkezéssel is.
A vendégeink igényei, elképzelései szerint kialakítandó személyre szabott ajánlatokat kínálunk. Az Agárdi Pálinkafőzde vendéglője nem a la carte étteremként működik: vendégeinket mindig friss alapanyagokból készült ínyencségekkel várjuk. Miután a hozzávalókat nem tároljuk az ajánlatban feltüntetett árak legkevesebb 4 főre vonatkoznak; ez tehát a minimális rendelési egység egy-egy menüsor esetében.
Hol van?