A kedvenc jégkrémedért többé nem kell sorban állnod


Dobd fel a hangulatot az Algida legfinomabb jégkrémjeivel anélkül, hogy hosszú perceket vesztegetnél el a boltban. Ehhez nem kell mást tenned, csak rendeld meg a NetPincér weboldalán vagy mobil alkalmazásán keresztül a megkívánt Ben Jerry s vagy Magnum nyalánkságot a felsorolt éttermek kínálatából, és készítsd elő a kedvenc kiskanaladat a nyalakodáshoz.
Jeges, hűsítő, Algida
Az Algida már 2003 óta gondoskodik arról, hogy egyetlen jégkrémkedvelő fanatikus se maradjon a kedvenc hűsítő finomsága nélkül. Most olyan ínycsiklandó, krémesen lágy és letisztult, mégis izgalmas ízvilágú jégkrémek közül válogathatsz, mint a Ben & Jerry’s poharas fagylaltjai, vagy a Magnum klasszikus remekei. Ezek a jeges desszertek roppanósan finom csokival, omlós kekszörvényekkel és pikáns gyümölcsdarabokkal gondoskodnak arról, hogy az étkezés végén a jóllakottságtól hátra dőlve kanalazhasd ki a kedvenc ízeidet pohárból. Szerencsére ezekért a hűsítően jó édességekért már nem kell elzarándokolnod a boltba, hiszen a NetPincér oda szállítja őket neked, ahová szeretnéd! Fesztiválra vagy az iskolába? A munkahelyedre vagy a parkba? Esetleg otthon, a kanapén ülve adnál magadnak néhány finom percet? Csak rajtad áll! Mindössze azt válaszd ki, hogy melyik étteremből kívánod megkapni az imádott nyalánkságot, mi pedig azon hidegében kiszállítjuk!
Dermesztően jó finomságok télen – nyáron
Egy pohárnyi Amerika, egy pohárnyi luxus: a legfinomabb jégkrémek pohárba zárva érkeznek. Csak hunyd le a szemed egy kicsit és képzeld magad elé azt a pillanatot, amikor végre megszabadítod az epres sajttortás Ben & Jerry’s jégkrémet a tetejétől. A takarófóliát persze mohón szeded le róla, hogy késlekedés nélkül nekieshess a jégkrémnek a kedvenc kiskanaladdal, majd óvatosan merítesz belőle egy kiskanálnyit. Ezután elégedett sóhajjal kísérve, csukott szemmel ízlelgeted tovább az eper forró nyarakat idéző ízét, a sajttorta ínycsiklandó lágyságát és az ingerlően finom kekszörvények omlós puhaságát. De azt a vágyva vágyott pillanatot is említhetnénk, amikor a Magnum kultikussá vált, roppanó csokoládé tetejét töröd át a kanaladdal és a hangot hallva egyszerűen tudod, hogy a finom csokidarabkák önfeledten olvadnak majd el a szádban. Méghozzá mandula, málna, csokoládé vagy fehér csokoládé ízű jégkrém kíséretében, a körítés csak rajtad múlik! Minden további nélkül tobzódhatsz az Algida sós karamellás, mogyoróvajas, kekszekkel és gyümölcsökkel ízesített hűsítő desszertjei között, ráadásul néhány változat gluténmentes és vegán opcióban is kérhető. Koronázd meg a napodat valamelyik finomsággal és biztosíts magadnak pár perc énidőt ezekkel az ínyenc desszertekkel – nemcsak nyáron, hanem télen is! Végül is, senki nem tiltja meg, hogy a kedvenc jégkrémedet ne csak a strandon, hanem akár a karácsonyfa alatt ülve is az utolsó cseppig kiélvezd!
A chat ablak megnyitásához, a böngésződ beállításaiban engedélyezned kell a www.netpiner.hu oldalon a felugró ablakokat!
Csevegés a felugró ablakban
Segíthetünk?