Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - V 10:30 - 22:55
Elérhetőség
Telefon

+36 (20) 7770001

Weboldal
Cím

1200, Budapest - XX. Lajtha László u. 2.

Fizetési lehetőségek
Bankkártya (1 click payment is)
KH SZÉP kártya
MKB SZÉP kártya
OTP SZÉP kártya
Erzsébet-kártya Ajándék zseb
Erzsébet-kártya Étkezési zseb
Erzsébet utalvány
MasterPass (OTPay-jel is)
Ticket Restaurant
Értékelés
NetPincér.hu 89%, 532 vélemény
Hasznos információk
  • Parkolás: Vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk.
  • Élő zene: Igen
  • Ingyenes wifi: Igen
  • Különterem: Igen
Közeli éttermek

Art Pub

2018 márc. 14 - Házhozszállítás, 50 perc alatt megérkezett
nagyon finom volt minden. a steakburgonya igazi meglepetés volt, házi, ropogós, nagyon ízlett!
2018 márc. 13 - Házhozszállítás, 30 perc alatt megérkezett
Az étel hamar megjött, a kiszállító irtó kedves volt, nagyon szimpatikus. Sajnos a pizza bár isteni volt, lerontotta, hogy egy mosogatószivacs "dörzsi" része is belesült. Fogalmam sincs ez hogy fordulhatott elő.... de dühítő. A palacsintatésztája is biztos, hogy nem ma készült el sajnos, vagy nem megfelelően volt tárolva. Eddig meg voltunk elégedve, remélem ez csak egyszer fordult elő.
2018 márc. 8 - Házhozszállítás, 50 perc alatt megérkezett
Költözés miatt új törzshelyet kerestem, de azt hiszem már nem kell tovább (=
2018 márc. 7 - Házhozszállítás, 10 perc alatt megérkezett
Gyorsan ideért, finom. <3
2018 márc. 5 - Házhozszállítás, 60 perc alatt megérkezett
finom volt de kihűlt
Éttermünk, új vezetés alatt, 2011. júliusában nyitotta meg kapuit Pesterzsébet szívében, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a főváros déli peremén élőket is megismertesse a minőségi gasztronómiával és a baráti, családias vendéglátással. Jó idő esetén, zöld környezetben lévő teraszunk, és a gyermekek részére létrehozott fajátszóterünk teheti teljessé a nálunk eltöltött időt. Földszinti termeink a hagyományos angol elegancia jegyeit viselő pub-ok hangulatát idézik.

Chéfünk és csapata olyan gasztronómiai kínálatot alakított ki, melyben a hazai ízek mellett, megférnek a nemzetközi konyha remekei is. Vendégeinket, prémium kategóriás csapolt sörökkel, válogatott hazai bor- és pálinkakínálattal várjuk. A koktélok kedvelői is megtalálják nálunk számításaikat.

Az emelet három rendezvényteremnek ad helyet. Meleg színvilágú Gránát termünk, méretéből adódóan esküvők, nagyobb céges rendezvények, kiállítások ideális helyszíne. 100-150 fő ünneplését, vagy munkáját teszi lehetővé.

Hangulatos, tolóajtóval szeparálható Opál termeink méltó helyszínei lehetnek konferenciáknak, termékbemutatóknak, baráti vagy családi összejöveteleknek, osztálytalálkozóknak. Befogadóképességük, az esemény jellegének megfelelően alakítható, 20-120 főig.

Az étterem alatti különtermünkben lehetőség van kötetlenebb baráti összejövetelek, legény- vagy leánybúcsúk lebonyolítására. A könnyed szórakozáshoz egy biliárd asztalt biztosítunk, így e játék szerelmeseinek is lehetővé tesszük a gondtalan kikapcsolódást.

Rendezvényeinken svédasztalos, vagy tányérszervizes felszolgálást biztosítunk.

Az épülethez ingyenes, nagyméretű parkoló áll vendégeink szolgálatára.
  • 3700 Ft-os rendelés felett 1 literes üdítőt adunk ajándékba. (Választható: Cola, Canada dry, Schweppes narancs. Választását, kérjük a megjegyzés rovatban jelezze. A rendelés összegébe az italrendelés valamint a kiszállítási díj nem számít bele.)

Tovább az étlapra
Hol van?