Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - V 10:45 - 22:55
Elérhetőség
Telefon

+36 (30) 491 9797

Weboldal
Cím

1200, Budapest - XX. Lajtha László u. 2.

Fizetési lehetőségek
Bankkártya (1 click payment is)
KH SZÉP kártya
MKB SZÉP kártya
OTP SZÉP kártya
Erzsébet utalvány
MasterPass (OTPay-jel is)
Sodexho Pass
Ticket Restaurant
Értékelés
NetPincér.hu 91%, 461 vélemény
Hasznos információk
  • Parkolás: Vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk.
  • Élő zene: Igen
  • Ingyenes wifi: Igen
  • Különterem: Igen
Közeli éttermek

Art Pub

2017 dec. 11 - Házhozszállítás, 30 perc alatt megérkezett
Nagyon izlett !
2017 dec. 10 - Házhozszállítás, 50 perc alatt megérkezett
Nekem egy kicsit kevésnek tűnt rajta a Gyros hús, de összességében finom volt.
2017 dec. 8 - Házhozszállítás, 70 perc alatt megérkezett
Esik az eső, így igazából az én kurva anyámat, hogy ilyenkor rendelek. Köszönöm, hogy vannak és nem hagytak éhen. :)
2017 dec. 8 - Házhozszállítás, 0 perc alatt megérkezett
Időpontra rendeltem, időben ott volt, maga a pizza nagyon finom volt, és minden kérésemet figyelembe vették. Utólag is köszi, és szerintem fogok még tőletek rendelni!
2017 dec. 7 - Házhozszállítás, 40 perc alatt megérkezett
Ez most tetszett. A korábbi negatívabb hangvételű értékelésemből csak az maradt meg, hogy a húsra rátapad a tésztáról a sajt, de sajnos ez amolyan kiküszöbölhetetlen rossz, és amúgy is, az összképen nem igazán ront. Főleg annak tükrében, hogy a hús majdnem akkora volt, mint a fejem. Mennyiség még sok is volt egy étkezésre ez így együtt, úgyhogy most jól vagyok lakva rendesen.
Éttermünk, új vezetés alatt, 2011. júliusában nyitotta meg kapuit Pesterzsébet szívében, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a főváros déli peremén élőket is megismertesse a minőségi gasztronómiával és a baráti, családias vendéglátással. Jó idő esetén, zöld környezetben lévő teraszunk, és a gyermekek részére létrehozott fajátszóterünk teheti teljessé a nálunk eltöltött időt. Földszinti termeink a hagyományos angol elegancia jegyeit viselő pub-ok hangulatát idézik.

Chéfünk és csapata olyan gasztronómiai kínálatot alakított ki, melyben a hazai ízek mellett, megférnek a nemzetközi konyha remekei is. Vendégeinket, prémium kategóriás csapolt sörökkel, válogatott hazai bor- és pálinkakínálattal várjuk. A koktélok kedvelői is megtalálják nálunk számításaikat.

Az emelet három rendezvényteremnek ad helyet. Meleg színvilágú Gránát termünk, méretéből adódóan esküvők, nagyobb céges rendezvények, kiállítások ideális helyszíne. 100-150 fő ünneplését, vagy munkáját teszi lehetővé.

Hangulatos, tolóajtóval szeparálható Opál termeink méltó helyszínei lehetnek konferenciáknak, termékbemutatóknak, baráti vagy családi összejöveteleknek, osztálytalálkozóknak. Befogadóképességük, az esemény jellegének megfelelően alakítható, 20-120 főig.

Az étterem alatti különtermünkben lehetőség van kötetlenebb baráti összejövetelek, legény- vagy leánybúcsúk lebonyolítására. A könnyed szórakozáshoz egy biliárd asztalt biztosítunk, így e játék szerelmeseinek is lehetővé tesszük a gondtalan kikapcsolódást.

Rendezvényeinken svédasztalos, vagy tányérszervizes felszolgálást biztosítunk.

Az épülethez ingyenes, nagyméretű parkoló áll vendégeink szolgálatára.
  • 3700 Ft-os rendelés felett 1 literes üdítőt adunk ajándékba. (Választható: Cola, Canada dry, Schweppes narancs. Választását, kérjük a megjegyzés rovatban jelezze. A rendelés összegébe az italrendelés valamint a kiszállítási díj nem számít bele.)

Tovább az étlapra
Hol van?