Bécsiszelet házhozszállítás


Bécsiszelet házhozszállítás a NetPincéren Budapesten! Rendelj bármely Bécsiszelet étteremből, biztos lehetsz benne, hogy a legfinomabb fogásokat fogod kézhez kapni. Az elmaradhatatlan pizza mellett különböző húsokból készült ételek közül válogathatsz, de az éttermeknél a vegetáriánusokra is gondoltak, így ilyen fogások is szerepelek az étlapon.
A rántott hús szentélye: Bécsiszelet vendéglő
Sokan próbálták meg utánozni és lemásolni, de senkinek sem sikerült! Ahogy a tökélyre vitt, tökéletesen kör alakú, kifogástalan vékonyságú és selymes panírozású rántott borjúhússal, az igazi és hagyományos bécsiszelettel sem versenyezhet senki, úgy a Bécsiszelet vendéglő is legendássá vált Budapesten. A tökéletes rántotthús és a hagyományos, zamatos ételkínálat sikerét pedig jelzi, hogy mára már 8 helyen érhető el az 1993 óta működő Bécsiszelet vendéglő egyedi és barátságos menüje. A bécsiszelet élményt akár otthon is élvezheted, hiszen a NetPincér segítségével házhoz szállítjuk a sercegő bundában készülő, porhanyós és szaftos óriás borjúszeleteket.

A tökéletes panír titkai
Minden Bécsiszelet vendéglő ben kifogástalan minőségben készül el a névadó fogás. Ennek titka, hogy 25 éve változatlan, eredeti receptúra szerint alkalmazzák, a papírvékony, selyemfinomságú, önmagában is gasztronómiai kuriózumnak tekinthető panírt, és a kifogástalan minőségű borjú és pulykahús szeleteket, amelyeket titkos eljárással alakítanak tökéletes kör alakúvá. A gondosan kialakított sütési eljárás során a bécsiszelet szaftos, mégis omlós, puha és rendkívül ízletes marad a roppanós panír alatt. A Bécsiszelet vendéglő specialitása ma is a 18 dekás kisbécsi és a 30 dekás, férfiakat is próbára tévő óriás bécsiszelet, amelyhez hagyományos osztrák receptúra alapján készült, fokhagymás, káposztás burgonyasaláta dukál! Akár saját otthonodban is élvezheted a Bécsiszelet vendéglő tökéletes rántotthús élményét akár, ha a NetPincér weboldalán vagy telefonos alkalmazásában rendelsz.

Hagyományok, házias ízek
A Bécsiszelet vendéglő mindig fontosnak tartotta, hogy hagyományos ételkínálata megadja az élményt, hogy már az első falat is olyan legyen, ahogy ezek a kedvelt és ismert fogások a legszebb emlékeinkben élnek. Ha kis szünetet tartanál a tökéletes bécsiszeletek sorában, érdemes kipróbálnod a feledhetetlen rántott borjúlábat, húsnyársakat, egy páros vacsora esetén pedig a fatányérosokat. Ha nem kényelmes otthoni vacsoráról, hanem munkanapi ebédről lenne szó, az ínycsiklandó levesek és tésztaételek is a Bécsiszelet vendéglő specialitásai közé tartoznak, de időnként érdemes mindezt megkoronázni a legendás gesztenyés-meggyes palacsintával!

Próbáld ki a NetPincérrel a Bécsiszelet vendéglő ízeit
A hagyományos ízekhez, méretes adagokhoz és megfizethető árakhoz a NetPincér rendelési felületén keresztül vezet a leggyorsabb út. Bármelyik Bécsiszelet vendéglő t is választod, a házhozszállítás gyors és kényelmes lesz, a NetPincér segítségével pedig az aktuális akciókról is pillanatok alatt értesülhetsz. Legyen szó könnyű ebédről, meghitt vacsoráról, a Bécsiszelet vendéglő óriás borjú bécsiszeletében nem fogsz csalódni. Ha problémád vagy kérdésed van a Bécsiszelet vendéglő vel kapcsolatban, a NetPincér ügyfélszolgálati munkatársai szívesen segítenek, hogy a tökéletes rántotthús élményhez gyors házhozszállítás társuljon!
A chat ablak megnyitásához, a böngésződ beállításaiban engedélyezned kell a www.netpiner.hu oldalon a felugró ablakokat!
Csevegés a felugró ablakban
Segíthetünk?