Belfrit házhozszállítás


Friss, kitűnő minőségű belga krumpli, ez a BelFrit szíve-lelke. Célunk, az egész világgal megismertetni Belgium legjavát, a BelFrit gyorsan és frissen készülő, minőségi ételeivel, amely kitűnő és felpezsdítő alternatívája napjaink gyorséttermi ételeinek. Friss, rendelésre készülő ételeink szívmelengető adagokkal kényeztetnek, így igazán jól lakva távozhatsz tőlünk és a pénztárcád is kíméljük.
Ahol nemzeti étel a sült krumpli

Belgiumban úgy tartják, hogy tőlük származik a burgonyasütés nemes tudománya, amit a Belfrit Royal éttermek igyekeznek is hangsúlyozni. Magyarországon 2003-ban nyílt meg az első és az azóta eltelt időszakban lassan, de biztosan meghódította a sült burgonyát nem csak vasárnap megkívánó vendégeket. Persze akad azért itt más finomság is, például változatos burgerek, gofrik és olyan snackek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat. Ha nem hiszed, kóstold meg!

Sült krumpli sajtszósszal és jalapenoval

A Belfrit Royal egyik legnagyobb erénye, hogy náluk sosem találsz unalmas sült krumplit. Ott van például a Cheesy chips, amit forró sajtszósszal, jalapeno paprikával és egy leheletnyi pirított hagymával tálalnak. De ide citálhatnánk még a tex-mex burgonyagerezdeket is, vagy a roppanósra sütött édesburgonyát, az biztos, hogy egészen más ízélményben lesz részed, mint amihez eddig szokva voltál. Persze nem muszáj csak a burgonyára hagyatkoznod, a szaftos marhahúspogácsával, a grillezett csirkemellel vagy a belga frikandel virslivel készülő burgerek is ellenállhatatlan kísértést jelentenek minden burgerimádónak – főleg, hogy a hawaii változatban még ananász is van. Emellett ne feledkezzünk el a másik belga nemzeti finomságról, a gofriról sem: akár magában, akár csokoládé- vagy karamellöntettel kívánod meg, könnyű, de ízletes desszerttel kényeztetheted magadat.

Belga finomságok bárhol, bármikor

Kóstold meg ott a Belfrit Royal mennyei fogásait ott, ahol éppen rád tört az éhség. Rendeld meg a kiválasztott finomságot a NetPincér weboldalán vagy mobil alkalmazásán keresztül, és falatozz ott, ahol csak szeretnél.

A chat ablak megnyitásához, a böngésződ beállításaiban engedélyezned kell a www.netpiner.hu oldalon a felugró ablakokat!
Csevegés a felugró ablakban
Segíthetünk?