Éttermi szolgáltatások
A legfrissebb olasz ételek, minőségi alapanyagokból, elérhető áron. Dolce Vita az otthonodban!

A legfrissebb olasz ételek, minőségi alapanyagokból, elérhető áron. Dolce Vita az otthonodban!


BELLOZZO® minőségi olasz ételek, mindennap, elérhetően, mindenkinek. Nem mindegy, kitől tanul az ember főzni. A BELLOZZO® márkát az igazi, mindennapi olasz konyha hívta életre, amely arról szól, hogy táplálja a testet és a lelket is, anélkül, hogy elnehezítene. A bonyodalmak nélküli, mégis nagyszerű főzésben hiszünk. És az eredmény: a hamisítatlan BELLOZZO®-élmény! A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. Az akcióban részt vevő termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.
Olaszul, felsőfokon

Nehéz elhinni, hogy csupán 2015-ben nyílt meg a Bellozzo® első hazai étterme az Oktogonnál, hiszen az autentikus olasz tésztaételeket kínáló étteremlánc hamar nagy népszerűségre tett szert bátor menükínálatával. Az azóta eltelt évek folyamán sorra nyílt meg a többi egység, így mostanság már 4 budapesti és 1 pécsi, valamint 1 debreceni étterem kínálja a pompás olasz fogásokat, például a Carbonara spagettit vagy a Pestos tésztát. Amit egyébként teljesen az ízlésedre szabhatsz, ráadásul a gyorsaságra és a frissességre sem lehet panasz. Szerencsére a Bellozzo® finomságairól akkor sem kell lemondanod, ha esetleg maga alá temetne a munka vagy sürgős sorozatmaratont kell tartanod, hiszen a NetPincér házhozszállítása gondoskodik arról, hogy ott élvezd a Dolce Vitát, ahol éppen megéheztél!

Hagyományos olasz ízek, minőségi alapanyagokból

Ugye te is imádod az eredeti olasz ételeket? Persze nem azokat, amiket mi némi magyarosítás után annak hívunk, hanem amit az olasz nagymamák dobnak össze könnyű ebéd gyanánt a konyhájukban. Az olyan egyszerű, friss minőségi alapanyagból – olykor hús nélkül – készülő mennyei fogásokra gondolunk, amik után mindig is sírni fognak az ízlelőbimbóink, ha egyszer megkóstoltuk őket. A Bellozzo® pontosan ilyen ízélményt ígér minden falatban, hiszen ételeikből a napérlelte paradicsom és a tenger íze, valamint az olasz sajtok-szalámik verhetetlen párosítása köszön vissza. Próbáld ki például a Pasta Scampit, a mediterrán szószba forgatott királyrákos tésztát, vagy a Gnocchi Sorrentinot, ami egy isteni paradicsomos-mozzarellás gnocchi, némi Grana Padano sajttal megfejelve. Persze a Carbonarára sem lehet panasz, hiszen itt a bacon, a Pecorino sajt és a tojás alkot utolérhetetlen elegyet a spagettivel. Egyébként pizzafronton sem érheti szó a ház elejét, hiszen a Carnissima pizzában lenyűgöző olasz húsok egyesülnek a csípős Spianata szaláminak és a Guanciale szalonnának köszönhetően, paradicsomszósz-ágyon, mozzarellával és lilahagymával kiegészülve. Ha pedig valami édes finomságra fájna a fogad, a Nutellával és Mascarponéval együtt sütött Calzone is remek választás!

Bellozzoz ott, ahol szeretnél

Ehhez nem kell mást tenned, mint leadnod a rendelésed a NetPincér weboldalán vagy mobil alkalmazásán keresztül, mi pedig oda visszük neked a kiválasztott Bellozzo® fogást, ahová csak kéred.