Marcsa Néni Családi Vendéglője
Marcsa Néni Családi Vendéglője
 • 12:30 - 20:30
 • 1170 Budapest Pesti út 165.

 • Konyha jellege: magyaros, nemzetközi
 • Fizetés:
  bankkártya
  KH SZÉP kártya
  MKB SZÉP kártya
  OTP SZÉP kártya
  Erzsébet utalvány
  MasterPass (OTPay-jel is)
  Sodexho Pass
  Ticket Restaurant
 • Szállítási / elkészítési idő: 40 perc
  46 perc (átlagos kiszállítási idő)
Ízlett
2017. március 18., szombat. Ízlett, 50 perc alatt megérkezett
"5000Ft feletti rendelés esetén 1l-es Pepsi terméket" Ez az akció két alkalommal is elmaradt most pedig Canada Dry-t kaptunk Pepsi helyett :(
Ízlett
2017. március 13., hétfő. Ízlett
Pénteki napon rendeltem, szombat-vasárnapra A rendelt ételek szenzációsak voltak, végre egy jó húsleves. Laci bátya kedvenc lángosa mostantól a menyemé,fiamé, és az enyém is. Összességében: várakozáson felül minden étel finom volt, udvarias Szállítóval. Végre nem csalódtam. Köszönöm kedves Marcsa Néni Családi Vendéglője Személyzetének. <3
Ízlett
2017. február 20., hétfő. Ízlett, 50 perc alatt megérkezett
Finomnak finom, DE: amikor a nyers csülök a kiskerben 1000Ft/kg áron kapható, lehúzásnak érzem, hogy 2300 forintot kell fizessek egy bruttó (csak a csont vagy 15 deka... ) 30-40 dekás csülökért, amiben a krumpli és a pároltkáposzta együttesen kiteszi a csülök súlyát (ezek mind filléres dolgok..). És ha ez még nem lenne elég, erre a lehúzásra már pofátlanságnak érzem az 500Ft kiszállási díjat. De fordítsuk meg: nem kötelező másokat lehúzni, nekem meg nem kötelező lehúzós helyről rendelni.... Első és egyben utolsó rendelésem volt, köszi a tapasztalatot!
Kiegészítők kiválasztása
Ehhez az áruhoz különféle kiegészítőket válogathatsz hozzá. Fontos, hogy a válogatás csak ezek kosárba tétele után lesz teljes! Ha végeztél, akkor a jobb oldali Kész gomb megnyomásával térhetsz vissza a menühöz.
Miért fontos a pontos cím?
A pontos cím megadása után tudjuk megmutatni, hogy mely éttermektől tudsz rendelni, illetve mennyibe kerül a kiszállítás.
Szállítási / elkészítési idő: 40 perc
5000Ft feletti rendelés esetén 1l-es Pepsi terméket, 8000 Ft felett 1l-es Pepsi terméket és egy Somlói galuskát küldünk ajándékba!
Nincs találat a keresésre:

Előételek

Levesek

Főételek

2 személyes tálak

Házi lángosok Marcsa módra

Gyermekeknek ajánljuk

Saláták, savanyúságok

Mártások

Desszertek

Egyéb

Italok

Rendelésem
Betöltés...

Fizetendő
Végösszeg 0 Ft

Min: 0 Ft