Burger King házhozszállítás


100 % tűzön grillezett marhahús, omlós csirkehús, friss alapanyagok. Rendeld házhoz a BURGER KING® ízélményt! Családi ajánlat ajándék gyerek menüvel akció 2020.05.31-ig tart. A házhozszállítás elérhetősége területenként változó. A házhozszállítás részeként elérhető termékek köre éttermenként eltérő.
Bedobnál egy hamisítatlan WHOPPER®-t ebédre, vagy egy pikáns Chili Cheese Burgerre fáj a fogad?
A BURGER KING® finomságait, a NetPincér viszi házhoz neked!

BURGER KING®, már 1991 óta

Bár a világ második legnagyobb étteremhálózatát 1954-ben alapították, az első hazai BURGER KING® étterem megnyitására egészen 1991-ig kellett várni. A siker a nyitás óta töretlen és persze ennek köszönhetően jelentősen megnőtt a hazai éttermek száma is. Azonban egy dolog az összes étteremben közös: az ínycsiklandó WHOPPER®, a legdurvább farkasétvágyat is csillapító BIG KING® és a Crispy Chicken szerencsére mindenhol kapható! Úgyhogy neked sem kell mást tenned, mint kiválasztanod azt, amit kívánsz, a NetPincér házhozszállítás pedig gondoskodik arról, hogy kedvenceid gyorsan eljussanak hozzád!

Pont, ahogy szereted

Egy dologban a BURGER KING® sem köt kompromisszumot: ez pedig nem más, mint a friss, zamatos alapanyagok beszerzése, a minőségi, 100% marha hús tűzön grillezése, és a finomra hangolt ízek harmóniája. Hiszen neked még akkor is egy extra finom hamburger jár, ha a kedvenc sorozatodat nézed, vagy annyira belemerültél egy könyvbe, hogy teljesen elfeledkeztél a főzésről. Szóval böngészd át nyugodtan a BURGER KING® ínycsiklandó kínálatát és válaszd ki a számodra kívánatos burgert! Harapj bele a sajttal és ropogós baconnel megpakolt Bacon King-be, kalandozz Amerika déli államáig a hagymakarikákkal alaposan megpakolt Texas burgerrel, de a King Deluxe Csirkemell szendvics is igazán laktatóan csillapítja az éhségedet. Kiegészítőként pedig olyan finomságokkal dobhatod fel az ebéded vagy a vacsorád, mint a Chili Cheese Nuggets, a Fűszeres csirkeszárny vagy a King NUGGETS®.

A BURGER KING® házhoz megy

Ehhez nem kell mást tenned, mint a NetPincér weboldalán vagy mobil alkalmazásán keresztül megrendelni a kiválasztott BURGER KING® finomságot, mi pedig oda visszük neked, ahová csak kéred.