PxPixel

Nyíregyháza

Népszerű éttermek

Változatos finomságok, erőfeszítés nélkül, Nyíregyházán is


Ne ess kétségbe, ha egy fárasztó munkanap után hazaérve egy darab szikkadt sajton kívül semmi mást nem találsz a hűtődben. Inkább kapd elő a NetPincér virtuális étlapját és válaszd ki, hogy mi legyen az ínycsiklandó, lélekmelengető vacsorád. Persze, ha úgy alakult a helyzet, akkor az ebédet sem kell egyetlen órákig elhúzódó meeting miatt megspórolnod, mert a kollégáiddal együtt néhány finom falattal feldobhatjátok a közös brainstormingot. Az sem probléma, ha te a hagyományos magyar ételekért rajongsz, a kollégáid viszont inkább a pizza házhozszállítás, a kínai kaja és a hamburger vonalon kóstolnának tovább: a NetPincér lenyűgöző kínálatában mindenki megtalálja a fogára való finomságot. Sőt, ha úgy tartja úri kedved, hogy a konyhai tüsténkedés helyett inkább lustálkodással töltenéd a vasárnapot, akár az ilyenkor szokásos menüt is házhoz rendelheted. Így a jól megszokott vasárnapi ízekről sem kell lemondanod és a kanapéról is csak addig kell felállnod, amíg be nem hozod a rendelésed. Utána nyugodtan visszadőlhetsz a tv vagy a konzol elé, elolvashatod az arra váró könyveket anélkül, hogy a bevásárlás és a főzés időrabló, kellemetlen és kényelmetlen ténye megzavarná a minőségi énidőd. Ehhez tegyük még hozzá azt is, Nyíregyházán is elérhető a NetPincér GO szolgáltatás, így azokból az éttermekből is megrendelheted az ínycsiklandó finomságokat, ahol egyébként nincs házhozszállítás. És ahová a zsúfolt menetrended miatt neked sem lenne időd egyhamar elmenni, viszont a korábban ott kóstolt ízekről sem szeretnél lemondani. Hogy tovább fokozzuk a kényelmedet, kérhetsz akár érintkezésmentes kiszállítást is, így a futárral sem kell találkoznod, ha nem szeretnél.

Nyíregyházi ízek, kis nemzetközi beütéssel
Ne ijesszen el a nemzetközi ízkavalkád, mert a NetPincér változatos kínálatának köszönhetően, Nyíregyházán sem kell a hagyományos magyar konyha pompás ételeiről lemondanod. Az ízletes példáért sem kell a szomszédba mennünk, hiszen a gulyásleves, a sült hurka és kolbász, a toroskáposzta és a brassói aprópecsenye ugyanúgy szerepel a mindent vivő kínálatban, mint a lassan sült sertésszűz, a bécsi szelet, vagy a tunkolásra abszolút érdemes borjúpaprikás. Persze azért a nemzetközi kínálat sem lebecsülendő, hiszen az olasz gasztronómia színe java felvonul a virtuális étlapon. Kezdjük is az ízletes felsorolást a bélszín carpaccioval és a bivalymozzarella lágy ízével kényeztető caprese salátával, a Minestrone levessel vagy a pestos, mozzarellás paradicsomlevessel. Utána folytathatjuk tovább a kulináris barangolást a négysajtos gnocchival, a garnélás-cukkinis-paradicsomos tésztával, egy kiadós vargányás vagy tenger gyümölcseivel kényeztető rizottóval. Természetesen ott van még a pizza házhozszállítás is, ahol azért néhány ínycsiklandó calzone is befigyel. Ugyanígy a BBQ hamburgerek is, vagy a görög konyha kellemes kis tzatzikije, gyrosa és souvlakija is. Hogy az olyan mexikói finomságokról, mint a burritok lenyűgöző választéka, már ne is beszéljünk.

Pompás ételek bármikor, bárhova
Dobd sutba a sütőkesztyűt és inkább nézz szét a NetPincér és NetPincér GO lehengerlő kínálatában, ahol biztosan megtalálod a kedvedhez illő finomságot. Akár a főnyeremény magyar ételekről, akár a mennyei olasz kajákról, tűzforró pizzákról és szaftos hamburgerekről vagy fűszeres mexikóiról legyen szó, vállaljuk az ínycsiklandó kalandot és oda visszük neked a kiválasztott ételeket, ahová csak szeretnéd. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy leadod a rendelésed a weboldalunkon vagy mobil alkalmazásunkon keresztül, majd hátradőlve megvárod amíg a futár kiszállítja a rendelésed. Természetesen nem kell találkoznod vele, ha nem szeretnél, hiszen akár érintkezésmentes kiszállítást is kérhetsz.

A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.