Éttermi szolgáltatások
Fruccola házhozszállítás

Fruccola házhozszállítás


Teljesen mindegy, hogy a munkahelyeden kapnál be néhány friss falatot, vagy épp a Margitszigeten rendeznél kerti pikniket a NetPincér a kedvenc Fruccola menüdet bárhová eljuttatja neked.

A Fruccola több mint egy reggeliző hely, a Fruccola egy életérzés

Bár az első Fruccola még csak 2008-ban tárta szélesre kapuit az Arany János utcában, az ínycsiklandóan egészséges falatokra, és a családi bio kertészetekből érkező ízletes alapanyagokra hamar rákapott az éhező közönség. Ennek az imádatnak azóta két újabb Fruccola étterem lett az eredménye, és a kezdetben reggeliző helynek induló kis családi vállalkozás végül Budapest egyik legmenőbb salátázó helyévé nőtte ki magát. Mi a siker titka? Az, hogy a Fruccolában a külsőre és a belsőre egyaránt figyelnek: mert a fast casual restaurant finoman elegyedik a harsogóan friss, vegyszermentes alapanyagokból készülő ínyencségekkel. És a Fruccola életérzést a NetPincérnek köszönhetően most már te is élvezheted. Bárhol, bármikor.

 

A Fruccolában játszhatsz az étellel

A Fruccolában egy dolgot nem fogsz kapni: szottyad, unalmas és fantáziátlan salátát. Neked is megvan az az érzés, amikor telítődve az elmúlt napokban fogyasztott nehéz, zsíros ételektől, valami könnyedebb fogásra vágytál? Épp ezért zöld ízek után kutatva böngészted az étterem étlapját, de ott csak a szokásos, unalomig ismert salátákkal találkoztál, ami a lelkesedésedet is rögtön lelombozta. Az pedig még inkább gátat vetett az étvágyadnak, amikor a tányérodon csak zacskós salátakeveréket és némi konzervzöldségeket láttál viszont. Nos ilyen a Fruccolától rendelt salátádban nem lesz, mert itt ügyelnek arra, hogy a lehető legtöbb zöldség és gyümölcs családi biokertészetekből kerüljön a tányérodra. Ráadásul kevés annál játékosabb étlappal találkozol, mint amilyen a Fruccoláé: a kötött salátákon kívül, te is összeállíthatod a kedvencedet aszerint, hogy éppen mire vágysz. Talán egy kis bébispenótra, olajbogyóra vagy sült répára? Céklára, kaliforniai paprikára? Vagy némi thai rizstésztasalátára egy kis mogyoróöntettel megbolondítva? Esetleg valamilyen grillezett finomságra, mondjuk garnélára vagy őrségi házi sajtra fened a fogad? A Fruccolánál többek között ilyen finomságokat találsz az étlapon, bár ha ránk hallgatsz, akkor a tészta vonalról sem érdemes megfeledkezni. Végül is, a penne között finoman elkeveredő lazacfilé gran panado sajttal meghintve és szuperzöldekkel tálalva, még a legszőrösebb szívű tészta- és halrajongót is leveszi a lábáról!