KFC házhozszállítás


A tökéletes KFC ízélményt nem csak az évtizedek óta változatlan és titkos recept adja, hanem a kiváló minőségű csirkehús, az organikus forrásból származó friss alapanyagok, és a gondos kézimunka, amellyel rántott és grillezett ételek készülnek.A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. Az akciókban részt vevő termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.
A Keddi Kosárban megtalálod a KFC klasszikusait:

négy Hot Wings csípős csirkeszárnyat, négy csípős Strips csirkemellcsíkot és két Kentucky csirkerészt. A következő dátumokon érhető el a Keddi kosár akció: március 17. március 24. március 31. és április 7. A NetPincér fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek előzetes értesítés nélküli módosítására. A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó.

KFC: a tökéletes rántott csirke 80 éve

A Kentucky Fried Chicken 1939 óta készíti emberek millióinak kedvenc csirkés ételeit, az alapító „Sanders Ezredes” titkos receptje alapján. A világon több mint 16 ezer KFC étterem működik, és mindegyik a tökéletes rántott csirke elkészítésén dolgozik nap mint nap. Az étteremlánc 1992-ben érkezett Magyarországra, és mára 20 városban több mint 50 étteremmel várja a csirkehús szerelmeseit. 2017 óta a magyar vásárlók számára is elérhetővé vált a KFC házhozszállítás, hogy ott élvezhesd a különleges ételeket, ahol éppen megkívánod őket.

Fedezd fel a KFC legcsirkésebb ajánlatait

A KFC kínálata számos megfizethető, mégis minőségi rántott és grillezett fogásból áll. A NetPincér segítségével ezeket a ételeket szinte már bárhol élvezheted. Akár az esti filmnézést dobnád fel egy Classic KFC kosárral – amely tele van omlós és ínycsiklandóan fűszeres csirkeszárnyakkal –, akár a munkahelyi ebédedet oldanád meg egy tökéletesen laktató és friss Twister Box-szal, a NetPincér fényképes étlapjain megtalálod a csirkés finomságot. A KFC házhozszállítás híreiért, az újdonságokért, különleges akciókért iratkozz fel a NetPincér hírlevelünkre.

A KFC házhozszállítás a NetPincérrel tökéletes

Ne elégedj meg a NetPincér megújult weboldalával, válaszd a kényelmet és töltsd le a NetPincér okostelefonos alkalmazását. Így mindig néhány ujjmozdulatra leszel a kedvelt KFC ételedtől. Akár otthon, akár a munkahelyen, akár egy estébe nyúló baráti beszélgetésen éhezel meg, az ételfutár hamarosan kopogtat az ajtódon. Tekintsd meg a KFC fényképes étlapját, és válaszd a megszokott ízeket, vagy válassz valami újdonságot! Ha pedig kérdésed van, ügyfélszolgálati munkatársaink mindig készen állnak segíteni, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben hozzájuss a választott KFC ételekhez.

Válaszd a világ népszerű csirkéjét a KFC-től

Bár Magyarország rántott csirke nagyhatalom, még itthon is sok százezren ismerik el a KFC által készített, panírozott csirke minőségét. Az pedig bátran állítható, hogy világszinten a Kentucky Fried Chicken csirkés ételei a leghíresebbek. A tökéletes ízélményt nem csak az évtizedek óta változatlan és titkos recept adja, hanem a kiváló minőségű csirkehús, az organikus forrásból származó friss alapanyagok, és a gondos kézimunka, amellyel rántott és grillezett ételek készülnek. Itt nincs előre feldolgozott vagy darált hús, minden fogás frissen készül el, ezért, ha a KFC házhozszállítást választod, csakis friss ételek jutnak az asztalodra.