KFC házhozszállítás


Nálunk bármelyik KFC-s kedvencedet megtalálod, legyen szó például a Longerről, Fillerről, Qurrito-ról vagy Granderről. Rendelj most és 30 perc múlva elhozzuk neked Amerika ízeit hazai alapanyagokból!
KFC: a tökéletes rántott csirke 80 éve
A Kentucky Fried Chicken 1939 óta készíti emberek millióinak kedvenc csirkés fogásait, az alapító „Sanders Ezredes” titkos receptje alapján. A világon több mint 16 ezer KFC étterem működik, és mindegyik a tökéletes rántott csirke elkészítésén dolgozik nap mint nap. Az étteremlánc 1992-ben érkezett Magyarországra, és mára 20 városban több mint 50 étteremmel várja a csirkehús szerelmeseit. 2017 óta a magyar vásárlók számára is elérhetővé vált a KFC házhozszállítás, hogy ott élvezhesd a különleges fogásokat, ahol éppen megkívánod őket.

Fedezd fel a KFC legcsirkésebb ajánlatait
A KFC kínálata számos megfizethető, mégis minőségi rántott és grillezett fogásból áll. A NetPincér segítségével ezeket a fogásokat már bárhol élvezheted. Akár az esti filmnézést dobnád fel egy Classic KFC kosárral – amely tele van omlós és ínycsiklandóan fűszeres csirkeszárnyakkal –, akár a munkahelyi ebédedet oldanád meg egy tökéletesen laktató és friss Twister Box-szal, a NetPincér fényképes étlapjain megtalálod a tökéletes csirkés finomságot. A KFC házhozszállítás híreiért, az újdonságokért, különleges fogásokért iratkozz fel a hírlevelünkre.

A KFC házhozszállítás a NetPincérrel tökéletes
Ne elégedj meg a NetPincér megújult weboldalával, válaszd a kényelmet és töltsd le a NetPincér okostelefonos alkalmazását. Így mindig néhány ujjmozdulatra leszel a kedvenc KFC fogásaidtól. Akár otthon, akár a munkahelyen, akár egy estébe nyúló baráti beszélgetésen éhezel meg, az ételfutár a rendeléstől számított átlagosan 30 percen belül kopogtat az ajtódon. Tekintsd meg a KFC fényképes étlapját, és válaszd a kedvencedet, vagy válassz valami újdonságot! Ha pedig kérdésed van, ügyfélszolgálati munkatársaink mindig készen állnak segíteni, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben hozzájuss a választott KFC fogáshoz.

Válaszd a világ kedvenc csirkéjét a KFC-től
Bár Magyarország rántott csirke nagyhatalom, még itthon is sok százezren ismerik el a KFC által készített, panírozott csirke minőségét. Az pedig bátran állítható, hogy világszinten a Kentucky Fried Chicken csirkés ételei a leghíresebbek. A tökéletes ízélményt nem csak az évtizedek óta változatlan és titkos recept adja, hanem a kiváló minőségű magyar csirkehús, az organikus forrásból származó friss alapanyagok, és a gondos kézimunka, amellyel rántott és grillezett fogások készülnek. Itt nincs előre feldolgozott vagy darált hús, minden fogás frissen készül el, ezért, ha a KFC házhozszállítást választod, csakis friss ételek jutnak az asztalodra.