A kínai konyha ételeinek rendelése

A kínai ételek általában húsok, rizs, tészta és zöldségek változatos összeállításából készülnek. A gőzölés és pirítás technikáját mára tökélyre fejlesztették.

A kínai konyhákban használt wok kialakításának köszönhetően, kevés zsiradék felhasználásával rövid időn belül igen forróra melegíthető és hihetetlenül gyorsan megsüthető, pirítható benne az apróra vágott étel. Ennek köszönhetően az alapanyagok majdnem maximális vitamintartalma megmarad, miközben ropogósra és ízesre sülnek.

Az ételek többségét kisebb darabokra összevágva készítik el, hiszen az étkezéshez pálcikákat használnak.A fogásokat számunkra szokatlan sorrendben szolgálják fel. A hal- és húsételek sokszor egy időben kerülnek az asztalra, majd következik egy leves, végül egy cukrozott vagy édes fogás. Aztán újra halat, valamint baromfit szolgálnak fel, végezetül az étkezést egy újabb leves zárja le.

Magyarország híres és közkedvelt tulajdonsága, hogy sokféle konyha ízletes fogásai elérhetőek, így a kínai ételeket kínáló éttermek is egyre nagyobb teret nyernek. A NetPincér ezeket gyűjtötte össze, hogy kedvedre válogathass és rendelhess házhoz online, ha a kínai konyha valamely izgalmas fogására vágysz.

Éhes vagy? Hol ennél?

Település

Kínai Házhozszállítás

Kínai Étterem ajánló

Papírtigris Ázsiai Tészta- és Wok-Ételek Pizza
Papírtigris
Kínai Jóízű Étterem
Kínai Jóízű Étterem
Napsugár Kínai Étterem
Napsugár Kínai Étterem
Chili Wok Food
Chili Wok Food
I Love TukTuk
I Love TukTuk
Feng Lai kínai gyorsétterem
Feng Lai kínai
gyorsétterem