Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - V 10:00 - 22:00
Elérhetőség
Telefon

+36 (36) 553 092

Cím

3388, Poroszló Fő út 58.

Fizetési lehetőségek
Bankkártya (1 click payment is)
Hasznos információk
  • Ingyenes wifi: Igen
Közeli éttermek

Kormorán Étterem és Panzió

A páratlan szépségű Tisza-tó mellett elhelyezkedő Kormorán Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, és látogatóit elsősorban a Tisza-tó révén főként halételek gazdag ízvilágával, különleges éttermi ínyencségekkel. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja, baráti netán üzleti partnerei jól éreznék magukat, jó hangulatba, egy finom ebéd akár vacsora mellett. Élvezve a tiszai élővilág és vidéki hangulat minden egyes pillanatát. Egy kellemes környezetbe, remek és udvarias kiszolgálás mellett, fantasztikus ételekkel és italokkal várjuk Önt, és minden kedves érdeklődőt!

Tavasztól őszig hangulatos sörkert üzemel az étterem mellett.

Az étterem a nevét a Tisza-tó térségében is fellelhető és megcsodálható kormorán madárról kapta. Mely jelképe is éttermünknek. A mocsárvilág és persze a vízi világ egyik legcsodálatosabb madara, mely, mint a régi őslakosok ugyancsak halfogásból tartja fenn létét. Aki kíváncsi eme nemes madár horgász tudására, vagy a Poroszlón fellelhető méltán híres "tanösvényre", netán csak egy kellemes ebédre, időtöltésre vágyik egy kellemes napon, kicsiny községünkben...

Szíves vendéglátással fogadjuk kellemes ízvilággal kényeztetjük, és remek a vidékhez illő programokkal várjunk Önt, és Önöket, kedves családjukat. A Kormorán Étterem és Panzióban, és a Tisza-tó kapujának méltán nevezett Poroszló községünkben.
Hol van?