Mobilfizetés a NetPincéren

Várja, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás? Íme, a megoldás: Masterpass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet a NetPincéren és más webáruházakban egy mobilalkalmazáson keresztül.

Próbálja ki a Masterpass-t most a NetPincéren!
Miért előnyös Masterpass digitális tárcával fizetni?
  • Vásároljon egyszerűen: a Masterpass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket a webáruházban, így a hibalehetőség is csökken.
  • A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.
  • Élvezze a Mastercard stabil, többszintű biztonságának előnyeit! A Mastercard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A Masterpass rendkívül magas szintű biztonsági védelemmel van ellátva.
Mire van szüksége, hogy Masterpass-al fizethessen?
A Mastercard által fejlesztett Masterpass digitális tárca ingyenes és használata egyszerűen megkezdhető. A Masterpass használatához szüksége lesz:

  • egy iOS, vagy Android operációs rendszert futtató okostelefonra,
  • egy Mastercard, vagy CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express bankkártyára, valamint
  • mobilos internetkapcsolatra (3G, 4G, vagy Wifi hálózaton keresztül)
Hogyan fizethet a Masterpass-al a NetPincéren?
Amennyiben még nem használta a Masterpass-t korábban, klikkeljen ide: A Masterpass használata első alkalommal. Amennyiben már összekötötte bankkártyáját egy digitalis pénztárcában, kövesse az alábbi lépéseket:

1.) Internetes böngészőjét használva válasszon ki egy éttermet a www.netpincer.hu oldalon és válogassa össze a rendelni kívánt ételeket!

A Masterpass egyaránt elérhető a NetPincér asztali verzióján (www.netpincer.hu), mobil verzióján (m.netpincer.hu), és mobilalkalmazásában is.

2.) Kattintson a Megrendelésre!

3.) A fizetési módoknál válassza a Masterpass-t a lenyíló listából4.) Válassza ki a "Tárcaválasztó" oldalon megjelenő listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát. (Az egyszerűség kedvéért a további lépésekben az OTPay alkalmazáson keresztül mutatjuk be a folyamatot.)5.) Adja meg mobiltelefonszámát.6.) Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg a Masterpass-képes mobilalkalmazást.

7.) Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.

8.) Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.

9.) Ezután böngészője automatikusan kilép a digitális tárcából, és visszairányítja Önt a NetPincér oldalára, amint a rendelés visszaigazolásra került.10.) A sikeres fizetést a NetPincér megerősíti

A Masterpass használata első alkalommal
1.) Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik Masterpass-képes digitális tárca mobilalkalmazást.
Magyarországon aktuálisan elérhető Masterpass-képes digitális tárcák: A fenti mobiltárca-alkalmazások (OTPay, Telenor MyWallet) bármely bank ügyfele számára, bármelyik nagyobb márkához köthető bankkártyával elérhetőek. Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse a letöltött digitális tárcájának működtetőjét.

2.) Az előző lépésben kiválasztott és letöltött digitális tárcában regisztrálja Mastercard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve. A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot. Ezzel az egyedi kóddal hagyhat majd később jóvá minden fizetési műveletet. Az alkalmazás aktiválása, regisztrálása, illetve a bankkártya aktiválása és regisztrálása mobiltárcánként eltérő lehet, mindig kövesse az adott mobiltárcában megjelenő, erre vonatkozó utasításokat.

3.) Ezután a NetPincér webes felületén (www.netpincer.hu), mobiloldalán (m.netpincer.hu) és mobilalkalmazásában, illetve bármely Masterpass elfogadóhelyen – ahol a "Buy with Masterpass" gombot látja - fizethet a letöltött Masterpass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.
További információk
További információkért és a Masterpass-t elfogadó webáruházak listájáért kérjük keresse fel ezt az oldalt.

A Masterpass fizetéshez internetkapcsolat szükséges. A Masterpass-képes digitális tárcák használata adatforgalmat generál.