Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - P 12:00 - 23:00
Szo 12:00 - 02:00
V 12:00 - 23:00
Elérhetőség
Telefon

+36 (30) 219 1374

Weboldal
Cím

7400, Kaposvár Dózsa György u. 3.

Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Mozivilág Étterem

A Mozivilág étterem és söröző évtizedeken keresztül a kaposváriak kedvelt "kis mozijaként" szolgált. A mozi megszűnése után többféle célra használták az épületet, melynek régi hírnevét 2002-ben megpróbáltuk visszaállítani. Bár étteremként új funkciót kapott, ám megjelenésében visszautal korábbi szerepére.

Éttermünket a különböző mozifilmek hangulatának megfelelően rendeztük be. Az előtérben a középkori filmek világát jelenítettük meg, az alsó szint a westernfilmek, a felső szint az egzotikus helyeken játszódó filmek világát tükrözi. A fiatalok kedvelt helye az emeleti játékterem, amely a gengszterfilmek hangulatvilágára épült.

A hangulatos belső tér mellé igyekeztünk olyan változatos, minden igényt kielégítő étlapot alkotni, melyben a hagyományos ízek mellett az egzotikus fogások is megtalálhatóak. A cél érdekében a televízióból jól ismert Benke Laci bácsit hívtuk segítségül. Laci bácsi - aki kétszeres olimpiai- és világbajnok mesterszakács -, folyamatosan fejleszti szakácsaink tudását, emellett szívesen ad tanácsot vendégeinknek is.
Hol van?