PitAgorasz
PitAgorasz
 • 10:30 - 11:30
 • 14:00 - 19:55
 • 1053 Budapest - V. Kálvin tér 5
 • Bankkártya (1 click payment is)
  OTP SZÉP kártya
  MKB SZÉP kártya
  KH SZÉP kártya
  Erzsébet-kártya Ajándék zseb
  Erzsébet-kártya Étkezési zseb
  Simple Bankkártyás fizetés
 • Átlagos szállítási idő: 39 perc
  24 perc (átlagos kiszállítási idő)
2019. február 9., szombat. Ízlett, 40 perc alatt megérkezett
A gyros összetétele valóban hasonlít a görög gyroshoz, ellenben ízben elmarad tőle. A burgonya finom és mondhatni a mennyisége is megfelelő a hús is hasonlóképp elegendő viszont ízben lehetne intenzívebb. A szósz amit a gyrostálhoz adnak egyszerű (ami nem lenne baj) és nem teszi pikánsabbá az összhatást. A külön csomagolt zöldségek egyszerű salátaként elkészítve nem a legjobb kombinációt eredményezik. Összességében tudom ajánlani de aki az intenzívebb ízeket kedveli ne ezt válassza. A hamburger messze áll a nagy fogalmától. Ez egy közepes hamburger ellenben a húspogácsa finom, zaftos és valóban nagy. A hamburger ízügyileg teljesen rendben van. Egyszerű de finom. Ellenben az ára nem tükrözi a méretét. Mindenképp ajánlom annak aki szereti a finom hamburgereket.
2019. január 31., csütörtök. Ízlett, 20 perc alatt megérkezett
Finom volt, gyorsan ideert, es a futar is kedves volt! Koszonjuk!
2019. január 28., hétfő. Ízlett
Nagy királyok vagytok! ;)
Kiegészítők kiválasztása
Ehhez az áruhoz különféle kiegészítőket válogathatsz hozzá. Fontos, hogy a válogatás csak ezek kosárba tétele után lesz teljes! Ha végeztél, akkor a jobb oldali Kész gomb megnyomásával térhetsz vissza a menühöz.
Miért fontos a pontos cím?
A pontos cím megadása után tudjuk megmutatni, hogy mely éttermektől tudsz rendelni, illetve mennyibe kerül a kiszállítás.

Átlagos szállítási idő: 39 perc
A NetPincér GO-val olyan éttermektől is rendelhetsz házhoz, akik még sohasem juttatták el kedvenc ételeidet otthonodba vagy munkahelyedre. Ezeket a finomságokat Online fizetés után, a NetPincér saját futárszolgáltatásával, a NetPincér GO-val szállítja ki Neked.
Előrendelés esetén +/- 10 perccel tudjuk vállalni a kiszállítást.
Nincs találat a keresésre:

Görög pitában

Görög tálban

Burgerek

Saláták

Rendelésem
Betöltés...

Még üres a kosarad, válassz valami ízleteset!

Megrendelem