Pizza Hut házhozszállítás


Rendelj pizzát a Pizza Hut-tól! Tradicionális vagy serpenyős pizzák, hússal vagy anélkül a megszokott Pizza Hut minőségben, Budapesten már hét étteremből!
A Pizza Hut – a világ legismertebb pizzái
A világ legnagyobb pizzaétterem hálózata már 60 éve szolgálja ki a minőségi pizzák szerelmeseit a világ 90 országában, több mint 16 ezer étteremmel. Magyarországon 1992-ben nyílt meg az első Pizza Hut, és sikeresen szervezte meg az ország egyik első önálló ételfutár szolgáltatását. Az amerikai pizzastílust meghonosító márka 2015 óta megújult erővel nyitja üzleteit, így már a NetPincéren keresztül is 4 helyről szolgálja ki az éhes, minőségi pizzára vágyó vásárlókat. Elég a főoldalunkon rákattintani a Pizza Hut linket, és láthatod, hogy hozzád melyik étteremből érkezik az azonnal felismerhető, klasszikus vagy deep pan pizza.

A pizza, ahogy te szereted
Ha még soha nem rendeltél a Pizza Hut étlap finomságaiból, mindenképpen próbáld ki a cég két egyedi pizzáját, a ropogós, vastag tésztás serpenyős vagy más néven deep pan pizzát, és az 1995 óta az egész világot meghódító sajttal töltött szélű pizzákat, amelyek segítenek újra megalkotni a tökéletes pizzaélményt. Aki pedig ismeri a Pizza Hut fogásait, a legendás Szuprém, Olasz kolbászos, Texas, Húsimádó és Zöldimádó feltéteket, annak is kellemes meglepetéseket okozhat, ha újra végig kóstolja ezeket a világszerte kedvelt pizzákat klasszikus, serpenyős, vagy sajttal töltött változatban. A prémium alapanyagokból, évtizedes tapasztalattal készülő pizzák bármilyen ebéd vagy vacsorahelyzetben tökéletes választást jelentenek: Ha pedig kiadós evés helyett könnyed harapnivalóra vágysz, válaszd a Pizza Hut világhírű barbecue csirkeszárnyait, vagy a cheddar és mozzarella sajttal töltött isteni sonkás tekercseket, és rendeld hozzájuk a védjeggyé vált fűszeres paradicsom szószt!

Jól jársz, ha itt laksz jól
Rendelj a munkahelyedre vagy az általad kiválasztott bármely címre, és a Pizza Hut átlagosan 30 perc alatt kiszállítja a választott finomságokat. Még jobban járhatsz, ha a NetPincér oldalán és telefonos alkalmazásában a menü választékra szavazol, mert úgy már egyetlen közepes méretű – 33 centiméteres – pizza rendelésekor is kedvezményt kapsz a rendelésed árából. Ha pedig többen rendeltek, a kedvezmény értéke minden egyes pizzával csak nő!

A NetPincérrel teljes a pizza élmény
A Pizza Hut egyre fontosabbnak tartja, hogy vásárlói ott élvezhessék kedvenc ételeiket, ahol nekik a legkényelmesebb, ezért fordít minden eddiginél nagyobb figyelmet a házhoszszállítás minőségére és gyorsaságára. Hogy hibátlan legyen a serpenyős pizza élvezete, a NetPincér Pizza Hut étlap már a nyitó oldalunkon elérhető, és folyamatosan bemutatja a legjobb ajánlatokat, új akciókat, menüket és a legfrissebb fogásokat. Ha pedig telepíted az okostelefonos alkalmazásunkat, az éhség első jelére képes leszel néhány mozdulattal választani, hogy fél óra múlva már az asztalodon illatozzon a világ kedvenc pizzája.