Vapiano házhozszállítás


Friss és mediterrán. Prémium, mégis megfizethető. A szokásos tényezők szokatlan összhangja. Nagy adag olasz gasztronómia, nemzetközi szakácsok hozzáértésével fűszerezve. A tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek, mert úgy gondoljuk: létezik finom étel, ami gyorsan elkészül mirelit alapanyagok nélkül. Ínycsiklandó olasz ízek, melyek már házhoz is jönnek. A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.
Több mint egy étterem, ez Vapiano!
Friss, üde, fiatalos és nagyon olasz – amihez persze egy kis mediterrán temperamentum, és némi egzotikus fűszer is társul. A Vapiano nem más, mint a mennyei olasz ízek Mekkája, ahonnan a forró zuppák, az al dentére főzött tökéletes pasták, a tartalmas risottok és az íncsiklandóan ropogós pizzák érkeznek az asztalodra. Akkor is, ha a szürke hétköznapok taposómalmában vágysz valami lélekpezsdítő finomságra, vagy ha elfelejtetted a már régóta esedékes baráti vacsorát. De a Vapiano akkor is nyerő választás, ha pont olyankor toppan be a család, amikor a hűtőből csak egy árva sajtdarabka mosolyog rád. A Vapiano prémium olasz ételekkel kedveskedik a korgó gyomroknak és a háborgó ízlelőbimbóknak, méghozzá villámgyorsan.

Vapiano, a világhódító
A mediterrán életörömnek és a híres olasz vendégszeretetnek köszönhetően, a Vapiano már 5 kontinens 31 országát igázta le világhódító körútja során, a közel 200 éttermet magába foglaló franchise hálózata segítségével. Ezek közül nagy szerencsénkre Budapesten és Győrben is helyet kapott néhány modern, a hagyományos éttermi kereteket lebontó ristorante. Ráadásul amióta a NetPincér partnereként a Vapiano házhozszállítása is beindult, már ki sem kell tenned ezekért az izgalmas ízekért a lábadat otthonról! Elkerülheted a belváros zsúfoltságát, a plázák tömegét, a büdös-szmogos levegőt, az idegesítő közlekedést, és megspórolhatod a mosogatást. Rendeld házhoz a kedvenc olaszodat, és csupán a frissen elkészített étkek mennyei illata ingerli majd az érzékeidet.

Napsütötte ízek a tányérodon, Vapiano módra
Kóstoltál már tökéletes állagúra főzött tésztát? Olyat, ami házi készítésű fűszeres paradicsommártásban úszik, friss zöldfűszerekkel van meghintve, és magukat kellető parmezánforgácsok teszik még csábítóbbá a látványt? Képzeld el, ahogy egy pohár testes vörösborral a kezedben, hangulatos olasz dallamok mellett csavarod fel a villádra a szósztól csuszamlós tésztaszálakat, majd néhány röpke fújást követően végre megízleled az ingerlő falatot. Egy pillanat alatt Olaszországban találod magad, a bivalymozzarella, a parmezán, a pármai sonka, a napcsókolta paradicsomok, és a házi készítésű tészta szülőhazájában. Ahol Versacéba vagy Gucciba öltözött olasz nagyik kínálják a forró minestrone levest, a sütőből épphogy csak kivett lasagne-t, és az eredeti tiramisut, illetve panna cottát. Neked pedig nincs más dolgod, mint jól érezni magad és élvezni a trendi köntösbe bújtatott olasz falatokat, a ráérős beszélgetéseket, és persze a dolce vitát. Meg az elmaradhatatlan espressot az étkezés végén. Ez már Vapiano!

Vapiano – a házhozszállítás két- vagy négykeréken érkezik
Rendeld meg néhány egyszerű kattintással a Vapiano ínycsiklandóan olasz fogásait, és fald fel otthon Olaszországot! Akár a NetPincér honlapján, akár a mobilalkalmazáson keresztül adod le a rendelésed, hamarosan az asztalodon fog gőzölögni a kiválasztott finomság.