Wasabi Running Sushi & Wok étterem házhozszállítás


Rendelj a Wasabitól a NetPincéren! A Budapesten és Debrecenben található éttermek z ízletes és friss sushi-ról híresek. Sashimik, makik, nigirik és még sok más! Rendelj a Wasabitól akár a mobilodon is.
Wasabi – közel van a Távol-Keleti
A hiteles ázsiai ízkombinációk megalkotásához a távol-keleti konyhai mesterek tudására van szükség. Ezért is alkalmaz a Wasabi ázsiai wok és sushi séfeket budapesti és debreceni éttermeiben. A gasztronómiai csúcsélményekhez a NetPincér segítségével már otthon vagy a munkahelyeden is hozzájuthatsz, hiszen a Wasabi házhozszállítás, a roppanós zöldségekkel és ínyenc hússal vagy rákkal teli wok ételeket, és a művészi szintre emelt sushi összeállításokat egyaránt az asztalodra varázsolja. Oldalunkon és alkalmazásunkban is választhatsz a Wasabi több mint 140 hagyományos távol-keleti fogása közül.

Utazás ízekkel és illatokkal
A Wasabi szakácsai kizárólag válogatott alapanyagokat, autentikus fűszereket és első osztályú friss halat használnak sushi remekeik megalkotásához. Makik, nigirik és sashimi költemények készülnek itt minden nap. A saláták rajongói a thai és japán konyhaművészet remekeit kóstolhatják végig. Aki pedig a meleg fogásokat keresi, a Wasabi thai, vietnámi, koreai és japán, valamint modern fúziós finomságai közül választhat: nyársak, wok ételek, különleges tésztás fogások és halak várják. Ha túl nehéz a döntés a tökéletes harmóniában összeállított bento boxokat vagy az autentikus keleti zamatokat és ízvilágot hangsúlyozó menüket ajánljuk. A gyömbérrel pácolt csirkefalatoknak az sem tud ellenállni, aki a szójaszószban pácolt barackos kacsamellett már túl nehéznek tartaná. Ha pedig úgy vágysz energiára egész napra, hogy nincs sok időd az ínyenc fogások végig kóstolására, különleges a különleges ramen leveseket érdemes megkóstolnod a Wasabi házhozszállítás keretében, amelyek a nyári melegben frissítenek, a hideg hónapokban pedig átmelegítenek.

Merülj el a keleti élvezetekben
A koreai, japán és thai konya remekeinek prémium minőségét garantálja a Wasabi 2004-es alapítása óta folyamatosan gyűjtött tapasztalat, az ott dolgozó mesterek tudása, de a törzsvendégek véleménye is, mert az étteremlánc mindig fontosnak tartotta, hogy vendégei ajánlásait betartsa, javaslataikat pedig beépítse folyamatosan megújuló, minőségi kínálatába. Ezt a kínálatot érdemes akár naponta újra átnézni, hiszen ha minden nap a Wasabitól rendelsz, akkor is hosszú időnek kell eltelnie, mire mindenbe képes leszel belekóstolni. És ami még nehezebb: egyet kiemelni a sok tökéletes fogás közül.

Wasabi házhozszállítás NetPincér szakértelemmel
A NetPincér 16 éve a Wasabi házhozszállítás szakértője. Ezért találod meg a webolalunkon és telefonos alkalmazásainkban is a legújabb akciókat, szezonális ajánlatokat és kedvezményeket. Keresd a számodra kedves japán, thai vagy koreai fogásokat a fényképes Wasabi étlapon, és rendelj néhány mozdulattal. Az ételfutár pedig villámgyorsan útnak indul a munkahelyedre vagy az otthonodba, hogy a friss wok tésztafogás vagy a gyors szushi ebéd egész napra ízélményekkel töltsön fel. Válogass nálunk kedvedre!