Wasabi wok és sushi étterem - Debrecen
Szolgáltatások
Konyha
Nyitvatartás
H - V 10:30 - 22:30
Elérhetőség
Telefon

+36 (52) 535346

Cím

4000, Debrecen Piac út 18

Fizetési lehetőségek
Bankkártya (1 click payment is)
OTP SZÉP kártya
MKB SZÉP kártya
KH SZÉP kártya
Erzsébet-kártya Ajándék zseb
Erzsébet-kártya Étkezési zseb
Erzsébet utalvány
Értékelés
NetPincér.hu 92%, 39 vélemény
Közeli éttermek

Wasabi wok és sushi étterem - Debrecen

2019 márc. 18 - Házhozszállítás, 60 perc alatt megérkezett
Ajándék desszertet is kaptunk.Köszönjük!
2019 febr. 16 - Házhozszállítás, 50 perc alatt megérkezett
Külön köszönet az ajándék desszertért! :-)
2019 febr. 3 - Házhozszállítás, 50 perc alatt megérkezett
Nagyon finom volt az étel. Gyors szállítás. Nagyon szépen köszönjük az ajándék édességet.
2018 szept. 22 - Házhozszállítás, 40 perc alatt megérkezett
Isteni ételek, megfelelő adag.
2018 aug. 25 - Házhozszállítás, 70 perc alatt megérkezett
kifejezetten jó hogy a futár felhivott mikor megérkezett , az alvó kisgyermek miatt
Konyháján jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Ételei a tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit épp úgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.

Italkínálatuk gazdag, a kellemes baráti borozgatás könnyed érzetét épp úgy átélheti, mint a tüzesebb, spiritusz által fellobbanó belső tűz izzását. Számtalan egzotikumnak számító, különlegesség jelenik meg. Alkoholos és alkoholmentes keleti specialitások, teák, koktélok, kávékülönlegességek teszik színessé az ajánlatot.

A „futószalag”, melyen az ételek érkeznek két részre osztható. A felső rész, mely fűtött, a meleg ételeket kínálja, és az alsó, mely hűtött, a hideg ételeket juttatja el a vendéghez. Húsos és vegetáriánus étek, rizs és tészta alapú ételek, hideg és meleg desszertek, saláták, gyümölcsök, főételek, sültek érkeznek.

Az éttermek meleg konyhája leginkább a thai gasztronómián alapszik. Annak fűszeressége, a magyar konyha karakteres ízvilágával hasonlatos, de mégis az első kóstolások után rájövünk: eredeti és unikálisan távol-keleti minden falat, mely körbe vesz minket. A wok zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseink színessége, az illatok skálájának széles spektruma a Sziámi-öbölbe repít minket. Alapanyagai mind eredeti fűszerek. Az autentikus ízek mesteri módon vannak ötvözve a jelen kori modern-ázsia konyhájával.

Hideg ételkínálat specialitása és büszkesége a többféle sushi. Hideg és meleg, savanyú és édes, kis és nagy méretű… Mintha Japánban járnánk egy helyi sushi-bárban. Salátái szintén a thai és japán konyha remekei. A tengerek nyers halainak frissessége és a távoli Kelet önteteinek savanykás, kissé csípős jellege remek keverék. Pudingok, levesek, habok… Japán desszertjeinek meghatározó elemei. A kókusz, a mangó, a vörös bab a legfontosabb és legmeghatározóbb ízesítése az édes remekeknek.

Minden kedves volt és jövőbeli vendégünket várunk szeretettel, hogy megkóstolják e számukra ismeretlen konyha ízeit, hiszen a Wasabi-ban:
  • 4000Ft feletti rendelés esetén ajándék desszertet küldünk ajándékba!
  • 30000Ft feletti rendelés esetén megajándékozzuk egy 6000Ft értékű utalvánnyal, melyet akár már a következő rendelésénél igénybe vehet.
  • A sushi ételekhez automatikusan jár pálcika, wasabi, pácolt gyömbér és szójaszósz!

Tovább az étlapra
Hol van?